Lang ventetid for å få tildelt førerprøve.

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Lang ventetid for å få tildelt førerprøve.

Derfor er ventetidene på oppkjøring lange:

Trafikkskolene opplever frustrasjon fra elever og foresatte som opplever lange ventetider på oppkjøring. Enda verre er det for dere vi ikke klarer å gi noen dato for førerprøve i det hele tatt.
Vi er de første til å beklage at det er slik og vi forstår frustrasjonen mange føler.
Bakgrunnen til at det har blitt slik er flere. Norge står midt oppe i en pandemi, med strenge krav til smittevern. Det er en årsak til at ventetidene har blitt som de har. I tillegg har Statens vegvesen kapasitetsproblemer. Det kommer som en følge av at flere ønsker å ta førerkort og at Statens vegvesen ikke har rukket å møte den økte etterspørselen raskt nok.
Hver dag sitter vi klare for å bestille de prøvene vi klarer å få tak i. Det er en tidkrevende og mange ganger håpløs oppgave fordi antall prøver som legges ut er begrenset.
Trafikkskolen beklager situasjonen vi er oppe i. Vi beklager at elevene må vente og at dere som våre kunder opplever forsinkelser og vanskeligheter rundt det som egentlig ikke burde være noe problem. Samtidig ber vi om forståelse for at det ikke er hos oss forsinkelsen ligger. Vi gjør det vi kan for at du skal kunne få en oppkjøring så raskt som mulig.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn