Bruk av munnbind

Velkommen til Åsane Trafikkskole

munnbind

Bruk av munnbind

I forbindelse med at Bergen Kommune innfører strengere smittevernstiltak, så oppfordrer vi våre elever til å bruke munnbind når de deltar på kjøretimer hos oss.

Som tidligere vil bilen bli vasket/desinfisert mellom hver elev, og føler elev eller trafikklærer seg ikke helt i form, så skal timen selvsagt avlyses. For å få full oversikt over våre smittevernstiltak, så kan de leses her.

For de av våre elver som skal gjennomføre førerprøve fremover så må de huske på at også Statens Vegvesen har innført strengere smittevernstiltak. For mer informasjon, sjekk Statens Vegvesen sin nettside. 

For korrekt bruk av munnbind kan du sjekke ut FHI sine nettsider.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn