Høstens Trafikale Grunnkurs

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Høstens Trafikale Grunnkurs

Endelig er høstens Trafikale Grunnkurs her! 

I løpet av høsten skal vi arrangere fem trafikale grunnkurs, hvor to av disse vil gjennomføres på dagtid og tre på kveldstid. Kurset er henholdvis satt til uke 33, 38, 41, 46 og 50. For mer informasjon og påmelding trykk her.

Utover dette kan vi kontaktes på nettsidens chat-tjeneste, via vår Facebook side eller sende epost til kontoret@asane-trafikkskole. Vi skal svare deg så fort vi kan. 

Åsane Trafikkskole ser frem til å ta i mot nye trafikanter! Vel møtt til kurs hos oss. 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn