Betingelser - Tungbilpakker

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Logo ÅT

Betingelser - Tungbilpakker

 1. Pakkene skal betales slik: Minimum 50% ved oppstart og restbeløpet før sikkerhetskurset på vei gjennomføres. Krysser du av for pakke på registreringsskjema ansees dette som inngått avtale om kjøp av pakkeløsning for opplæringen.
 2. Timer utover pakken betales/faktureres fortløpende etter hver enkel- eller dobbeltime.
 3. Trafikklæreren vurderer elevens kompetansenivå på de ulike obligatoriske trinn som må gjennomføres og avgjør når eleven kan meldes opp til førerprøve.
 4. Alle timer i forbindelse med opplæringen til førerkort (teori, kurs og kjøring) er undervisningstimer på 45 minutter
 5. Ubrukte timer i pakkene refunderes normalt ikke.
 6. Pakkene gir ingen førerkortgaranti.
 7. For klassene C, CE, D og DE gis det 4 timer teorihjelp. Det er satt opp egne kursdatoer for dette.
 8. Tillegg for bompengerkr 600 og tillegg for smitteverntiltakkr 200 tilkommer på alle pakker i alle klasser. Skal du ta flere klasser får du et bompengetillegg og tillegg for smitteverntiltak pr klasse du tar.
 9. Bøker og diverse gebyrer til Statens Vegvesen kommer i tillegg
 10. Påmelding på lastsikringskurs og ulykkesberedskapskurs er bindende. Dersom du ikke melder fra om forfall og ikke møter opp på kurset du er meldt på, må det normalt betales ekstra for nytt kurs. Se pkt. 12 – 14 for avbestillingsfrister.
 11. Påmelding til teorihjelpkurs er også bindende. Dersom man ikke møter har man brukt opp muligheten. Dersom det er plass på nytt kurs kan man få anledning til å delta etter nærmere avtale.
 12. Avbestilling av avtalte timer må skje til trafikklærer senest kl 12.00 dagen før avtalt time.
 13. OBS! I forbindelse med helligdager og helger må avbestilling skje senest kl. 12.00 siste virkedag før timen. For sent avbestilt time trekkes fra pakken.
 14. Avbestilling av kurs må skje senest 5 virkedager før kurset starter til kontoret på mail: kontoret@asane-trafikkskole.no eller på telefon 55 19 92 00. Ved for sen avmelding belastes eleven for hele kursprisen.

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn