SIKKERHETSRÅDGIVER

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Sikerhetsrådgiver

SIKKERHETSRÅDGIVER

Transporterer eller håndterer bedriften farlig gods? Har dere godkjent sikkerhetsrådgiver og tilstrekkelig kunnskap om dette?

Om dere svarer NEI på spørsmålet over, ta kontak med oss!
Vi holder flere slike kurs hvert semester. Vår populære instruktør, Bernhard Hauge, har mange års erfaring og er den i Norge med størst kompetanse på dette området. 

OBS! Oppgave til Sikkerhetsrådgivereksamen må kandidaten selv bestille hos Norsk Brannvernforening senest 3 uker før eksamensdato. TRYKK HER for å komme til bestilling av eksamensoppgave.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn