Elevens egen side

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Elevens side

Elevens egen side

Hos Åsane Trafikkskole bruker vi TABS sin elev-app, TABSelev.no.

I elev-appen vil du gjennom hele opplæringen ha full oversikt over dine avtalte timer og kurs, og du har ulike muligheter for betaling. I det vi registrerer deg som elev hos oss blir din konto aktivert, og vi sender deg en sms med link til siden din. Logg inn her og trykk "Mangler passord". Kontoen din er aktiv så fort du får passord på SMS. Dette passordet bruker du ved hver innlogging. TABSelev.no er tilgjengelig uansett hvilken klasse du får opplæring i.

Under 18 år?
Dine foresatte kan også ha nytte av oversikten i elev-appen. Se gjerne på kjøretimer, timehistorikk og saldo sammen. Utestående beløp kan betales direkte fra elev-appen.

Du vil alltid finne en skriftlig tilbakemelding fra din trafikklærer etter opplæringen din slik at du hele tiden vet hvordan du ligger an. Vis gjerne tilbakemeldingen til den eller de du mengdetrener med hjemme også; mange gode tips som kan brukes aktivt for å bli en tryggere sjåfør og øve smart hjemme.

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn