Søknad om førerkort

Velkommen til Åsane Trafikkskole

Logo SVV

Søknad om førerkort

Hvordan gå frem for å søke om førerkort? 

Gå inn på http://www.vegvesen.no

Logg inn på DIN SIDE med  BankId eller Buypass.

Her kan du:

  • Søke om førerkort
  • Søke om utvidelse av din førerrett
  • Sjekke status på søknader
  • Sjekke status for innmeldt opplæring
  • Gi fullmakt til trafikkskolen for bestilling av praktisk prøve.
  • Bestille og avbestille førerprøve, vi ser helst at trafikkskolen gjør dette for deg, slik at vi er sikker på at du har tilgang til godkjent skolebil.
  • Det kan bare bestilles en time pr. fullmakt. D.v.s er du uheldig og stryker på førerprøven, må ny fullmak gis før ny praktisk prøve kan bestilles.

Har du bestått teori må optiker-/helseattest være levert Statens Vegvesen før førerprøve kan bestilles. Helseattesten leveres inn ved Statens Vegvesen sin avdeling i Nygårdsgaten 112.

OBS! Helseattesten KAN IKKE være eldre enn 3 måneder når den innleveres ved trafikkstasjonen.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker asane-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Åsane Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn